Våra tjänster

Däckhotell med skifte 599 kr

Här ingår säsongsförvaring av dina däck, däckskifte, tvätt, kontroll och balansering av dina däck.

Hemkörning med skifte 549 kr

Du meddelar var din bil finns och vi byter dina däck på plats. Du behöver inte tänka på att passa någon tid eller avsätta tid till att finnas tillgänglig.

Tillägg till förvaring 100 kr

Vill du förvara även ex fälgsidor, specialbultar eller muttrar löser vi det såklart, men vi behöver ta ut en extra förvaringskostnad för detta.

Omläggning av däck på fälg från 100 kr

Behöver du byta till nya däck? Vi hjälper dig med allt från att välja nya till att montera och balansera däcken åt dig. På större dimensioner från 20 tum, lågprofildäck och transportbilsdäck (c-däck) tillkommer en extra hanteringskostnad.

TPMS 100 kr

På alla bilar tillverkade från november 2014 är däcktrycksövervakning obligatoriskt. Vid däckbyte bör alltid ventiler bytas och på hjul med TPMS byter man istället slitdelarna till ventilen. Dessa är olika för varje tillverkare och vi beställer hem delarna som passar till just din bil.

Installation TPMS 249 kr

Sverige har bortsett från lagkravet om däcktrycksövervakning då vi skiftar däck flera gånger per år och därmed har en mer frekvent kontroll av våra däck än länder utan vinterdäckskrav. Vill du ändå ha övervakning i alla dina däck kan vi installera dessa och koppla upp mot bilens system så du slipper felkoderna på vinterhalvåret.

Däckhotell 399 kr

Sex månaders förvaring, tvätt, kontroll och balansering. På större dimensioner från 20 tum och transportbilsdäck (c-däck) tillkommer en extra hanteringskostnad på 100 kr.

Däckskifte 299 kr

Skifte av bilens vinter/sommarhjul.